Idioma:  

 Acceso / Registro
Inscripciones abiertas hasta 30/11/2018

A la mejor iluminación de un espacio efímeroLavagueram
Lavagueram (Emporia de Oro)
La intervenció a Lluèrnia 2016 manifesta l’activitat volcànica en el subsòl d’Olot. Les fortes tensions tel•lúriques que han esquerdat la placa tectònica. tota aquesta energia en forma de lava es canalitza a través de la xarxa de clavegueram. Les clavegueres actuen com vàlvules d’expansió i permeten veure com el magma es desplaça per sota els nostres peus.
Spatium Fugit
Spatium Fugit
(Emporia de Plata)
Aquesta actuació pretén aportar llum a la història de santa Eulàlia, quan va ser tancada en una presó completament a les fosques abans de ser torturada. Reprenent el desig d’esperança, neix aquest espai interactiu on és el públic qui hi aporta la llum.
RGB
RGB
(Emporia de Plata)
Els tres reis són una mostra de generositat transmesa de pares a fills. La seva existència és veraç i màgica dins de cadascun de nosaltres. El projecte, tres grans corones reials il·luminades des del seu interior cadascuna amb un color, una per cada rei, blava, vermella i verda. Realitzades amb plats daurats i de colors, penjats amb cintes d’embolicar regals, sobre un terra de paper de plata.
Gotes de llum a l'empedrat
Gotes de llum a l'empedrat
(Selección Emporia)
Potenciar la bellesa de l’existent a través de dos elements vinculats a les festes de la Misteriosa Llum de Manresa: la llum i l’aigua. Mostrar el procés que ha convertit el Carrer de les Beates en el que ara observem. A través d’un sistema d’il•luminació puntual es recrea l’efecte de l’aigua escolant-se entre l’empedrat de l’escala que, amb l’erosió, ha atorgat a les pedres la geometria actual.
ESCLAT DE LLUM
ESCLAT DE LLUM
(Selección Emporia)
Instalación premiada para representar al Colegio de Arquitectos de Castellón en la Nit de Les Arts. Los arquitectos actúan como catalizadores de transformaciones en la que se genera valor añadido. La instalación pone de manifiesto ese potencial transformador, disponiendo una serie de lámparas que acotan y dotan de un significado distinto al cotidiano el ámbito próximo al colegio, la calle.
SOTA UNA COL
SOTA UNA COL
(Selección Emporia)
Ponerse bajo una col para encontrar el color, el orden vegetal, un ritmo cromático que nace de la tierra misma. Atravesar el huerto. Descubrir nuevos puntos de vista sobre una regularidad formal, cultivada desde la lógica del conreo. Porque en la huerta la racionalidad se impone respondiendo sólo a la pura utilidad.
Veredictas Internacional, SA
idioma:  català | english | castellano | italiano | français